FÅ FLERE FØLGERE SÆLG FLERE KURSER  AUTOMATISER DIT SALG FÅ FLERE KUNDER  SKAB FEDE PRODUKTER OPTIMER DIN FORRETNING DRØM STØRRE DRØMME

HVER ENESTE MÅNED

'Fut i forretningen'-fællesskabet giver dig redskaberne, støtten og genvejene til at skabe, markedsføre og sælge digitale vidensprodukter hver 👏 eneste 👏 måned.

Fællesskabet er skabt til dig, der:

Med andre ord:
Adgang til alt, du skal bruge, for at skabe - og vækste - en profitabel vidensforretning med produkter, priser og salgsmetoder, du kan være hamrende stolt af

Der ligger 100+ undervisninger klar til dig i videobiblioteket allerede - lige til at plukke i, når du får brug for hjælp 🚀

Om du har brug for at komme flyvende fra start med valg af niche, et skarpt look på dine sociale medier eller måske oprettelse af din første emailliste nogensinde. 

Eller måske du hellere vil lære at skabe et onlinekursus, du kan sælge for +10.000 kroner, automatisere salget af et (eller flere) af dine produkter, eller fintune på en god lancering, så er undervisningsbiblioteket i fællesskabet din bedste ven. 

I biblioteket finder du mere end 100 undervisninger du kan plukke, zappe og binge dig igennem, lige præcis som du har brug for. 

Hver eneste måned får du:

HVER ENESTE MÅNED:

FEEDBACK FREDAG

Hver måned har Trine hevet en hel dag ud af kalenderen til at give dig konkret, skræddersyet og fortrolig feedback på dit arbejde. 

Følg undervisningen fra medlemsportalen, og undgå at sidde fast i implementeringen, ved at få sparring eller feedback på dit arbejde. 

Om det er din kursus, din strategi, dit design, et opslag, en idé, en formulering, prissætningen, rækkefølgen, din kampagne eller en konkurrent der driller, så fikser vi det sammen. 

Du får din feedback leveret på en privat lydfil, så du ikke skal bekymre dig om at dine konkurrenter lytter med. 

Ikke mere bøvl med at sidde fast eller knokle rundt i de samme detaljer helt alene.

HVER ENESTE MÅNED:

TURBO-SKABELONEN

Har du nogensinde set noget ultra-smart markedsføring, et ge-ni-alt opslag, en pissegod mail eller en drønsmart salgs-teknik, og tænkt: 

“Gid det var mig, der havde fundet på det …”

Sådan kommer alle dine konkurrenter til at tænke om dig nu. 

Hver eneste måned får du nemlig tilsendt en tryktestet, markedsrelevant, klar-til-et-drys-personlighed-og-afsted skabelon, som hjælper dig med at sælge flere produkter, tiltrække flere kunder eller åbne nogle døre, du ikke havde troet du kunne. 

Turbo-skabelonerne sætter fut under dit salg uden at sætte pres på din kalender. 

HVER ENESTE MÅNED:

TEKNIKHJÆLP TIRSDAG

Du troede måske taco-tirsdag var et hit, men der havde du ikke mødt Andreas endnu. Han holder nemlig teknikhjælps-tirsdag i fællesskabet hver eneste måned. 

Andreas er en eftertragtet onlinekursus-teknikhelt, som kan hjælpe dig af med alle dine teknikhovedpiner. 

Om det er din hjemmeside, dit e-mailsystem, din undervisningsplatform eller et billede i Canva, der ligner en 7-åriges papmaché, så kan Andreas hjælpe dig ud af suppedasen. 

Andreas er også toptunet annonce-opsætter med speciale i salg af viden, så spørg ham også om hvordan du får dine budskaber længere ud med annoncer.

HVER ENESTE MÅNED:

SALGS-TRÆNING

Hver måned får du en ultra-konkret, nem-at-implementere salgstræning af Trine, som hjælper dig med at få gang i dit salg, på en time eller mindre. 

Om det er opskriften på den perfekte salgsside, drejebogen til en afklaringssamtale der konverterer så det basker, trin-for-trin opskriften på et stærkt webinar, så er udbyttet enkelt: 

Brug straks strategien til at sælge flere kurser, forløb eller ydelser. 

Og så snart du tilmelder dig fællesskabet, får du øjeblikkelig adgang til hele vores bestsellerkursus i at skabe, markedsføre og sælge onlinekurser til en værdi af over 10.000 kroner. 

Dét kursus alene har skabt salg for millioner af kroner. 

Og selvfølgelig bliver du en del af vores lukkede fællesskab på Facebook ❤️

Der er måske ikke særlig mange omkring dig som 'forstår' 
- men her i klubben er du omringet af folk, som dig selv.

BONUS! BONUS! BONUS! BONUS! BONUS! BONUS!

Når du om lidt tilmelder dig 'fut i forretningen', sender vi dig din nye bedste skrivebords-ven:

Arbejdshæftet, der guider dig gennem produktionen af dit første (eller næste) onlinekursus.

Oh yes - du får øjeblikkelig adgang til vores tryktestede, resultatskabende undervisningsbibliotek til mere end 10.000,- og vores spritnye workbook tilsendt med posten.

Du har vores fulde velsignelse til at melde dig ind i en enkelt måned, se alle kurserne, score bogen, melde dig ud igen og grine hele vejen ned i banken for at hæve skejserne fra det succesfulde onlinekursus du kommer til at skabe.

Seriølle - Det har du altså - ægte!

Meeen ... når du først har mærket, hvad vores feedback, fællesskab, skabeloner og strategier kan gøre for din bundlinje, så tænker vi, at du bliver hængende.

Især når du opdager hvad det koster ...

Bliv en del af 'Fut i forretningen'-fælleskabet i dag 🎉

Snup 6 måneder og 
betal kun for 5

💻💰📈
1.995 PLUS MOMS, HVERT HALVE ÅR
 • Adgang til kurset, der lærer dig at skabe og sælge onlinekurser
 • Feedback-fredag hver måned
 • Teknikhjælps-tirsdag hver måned
 • En ny turbo-skabelon hver måned
 • En ny salgstræning hver måned
 • Naturligvis ingen bindingsperiode
 • En gratis måned hvert halve år
 • 1:1 sparringssession med Trine​
BEDSTE PRIS!

Totalt fleksibelt 
- betal pr. måned

399 PLUS MOMS PR. MDR
 • Adgang til kurset, der lærer dig at skabe og sælge onlinekurser
 • Feedback-fredag hver måned
 • Teknikhjælp-tirsdag hver måned
 • En ny turbo-skabelon hver måned
 • En ny salgstræning hver måned
 • Naturligvis ingen bindingsperiode