Nye kunder hver dag

Lær hvordan du bygger et automatisk salgssystem der giver dig et stabilt og stigende kundeflow 

Du får:

Din underviser - Trine Ravnkilde

Føler du, at hvert eneste salg i din forretning skal hives ind med håndsving? 

 

At det næsten kun er venner og familie der reagerer på dine opslag? 

 

Er du frustreret over, er det de samme (go’e gamle) kunder der handler hos dig igen og igen – uanset hvor meget du knokler for at vækste digitalt?

Har du nogensinde drømt om at bygge en online salgs-maskine, der kunne automatisere arbejdet for dig, så du ikke skulle bruge al din tid på at slukke ildebrande?

Så sig buongiorno til forløbet
‘Nye kunder hver dag’ 👋

For at kunne leve godt af din forretning, skal du have nye kunder hver dag. 

Det kræver to ting: 

1) At du får et stabilt – og stigende – antal nye øjne på din forretning hver dag 

og 

2) At du har et maskineri der starter, hver gang nye potentielle kunder opdager din forretning.  

Et maskineri, der gør al den tid, du bruger på at levere dine produkter, og på at blive kendt og anerkendt for din faglighed, profitabel. 

Uanset om du sælger dine timer, ydelser eller din viden i en anden form, så kæmper du garantrisse med én stor udfordring: 

At få formidlet værdien af dine produkter, så dine kunder forstår, at de er uundværlige. 

Det er udfordrende at beskrive – og sælge – erfaring, viden og tanker. Uanset hvor værdifuldt det måtte være. 

Det kræver mange forskellige greb.

Et af dem er smagsprøver. 

Små, risikofri smagsprøver på det, du kan. 

Så din kunde ikke bare kan høre at du selv synes du er dygtig – men rent faktisk kan mærke på egen krop, at du er dygtig.  

Hvis du kan skabe og sætte små faglige smagsprøver ind i et fuldautomatisk salgssystem, så bygger du ikke kun en stor følgerskare. Du bygger en stor køberskare. 

Af folk der har brug for dine produkter, og allerede har handlet med dig.

Hvilket gør dem mere tilbøjelige til at handle med dig igen.

Og så er dine kunders vej hen til dine dyrere produkter, pludseligt ikke så lang mere.  

Uanset om du sælger billigere eller dyrere produkter, så kan et salgssystem hjælpe dig med at få kunder i butikken hver eneste dag. 

Men det skal skræddersyes til præcis det, du har på hylderne i din forretning for at virke optimalt. 

Derfor er ‘Nye kunder hver dag’ ikke kun et undervisningsbibliotek.

Det er også tre måneders ‘all inclusive’ supportsystem. 

Skabt for at hjælpe dig med at skræddersy lige præcis den salgsmaskine der matcher dig, dine produkter og din målgruppe. 

For når dit salgssystem er bygget, så kan du holde op med at hive hvert salg ind med håndsving. 

Byg maskinen én gang, og mærk effekten af den mange gange. 

Dét kan godt betale sig.

Nye kunder hver dag

er forløbet, som lærer dig at få din målgruppes opmærksomhed og forvandle dem til betale kunder i din videns-forretning.

Forløbet består af:

Nye kunder hver dag forløb

Undervisnings-
biblioteket

Team Go For It Consulting ApS

12 ugers ubegrænset feedback fra os

 

I undervisningsbiblioteket finder du nemme trin-for-trin forklaringer af de tandhjul der skal bygges ind i din salgsmaskine. 

Du får et nyt modul hver uge, så du kan lære og implementere uden overvældelse, forvirring og stejle læringskurver. 

Det bliver et opslagsværk, der hjælper dig med at sætte alle de produkter du allerede har i system.

Udover at lære strategien bag det ultrasimple salgssystem, der forvandler følgere til kunder, lærer du også at tiltrække din målgruppe på de sociale medier.

Du finder også mere end 200+ siders skabeloner du kan kopiere direkte, så du kan komme ultrahurtigt (og nemt) i mål med dine opslag og produkter.

Undervisningen er et opslagsværk der i sig selv er hele din investering værd. Men det, der i virkeligheden kommer til at få dig i mål, er de 12 ugers ubegrænset feedback.

Hver eneste (hver)dag har du mulighed for at sende spørgsmål ind til os, og indenfor 24 timer modtage feedback og sparring direkte fra Trine, Andreas eller andre eksperter.

Om det er din annoncering, din strategi, dit design, et opslag, en idé, en formulering, prissætningen, rækkefølgen eller den tekniske opsætning der driller, så fikser vi det sammen.

Du får din feedback som en personlig lydfil, så du ikke skal bekymre dig om at dine konkurrenter lytter med. 

Ikke mere bøvl med at sidde fast eller knokle rundt i de samme detaljer helt alene.

Et godt salgssystem er forskellen på de virksomheder der har en god, stabil grundindtægt - og de virksomheder, der har nerver på inden hver lønningsdag

Forløbet svarer lidt til at købe en robotplæneklipper. 

Når den først er sat op, så kører den automatisk, og hjælper dig af med en bøvlet opgave hver dag. Men kører den fast i hækken, skal den hentes ud. Og nej –  den får heller ikke din tomatplante til at gro. 

Den slår dit græs. Hver dag.

Et salgssystem sørger for, at nye mennesker opdager dig, får lyst til at handle hos dig, og bliver præsenteret for dine produkter på det optimale tidspunkt. Med meget lidt vedligehold. Hver dag. 

 

Hverken mere eller mindre.

Forløbet er skabt til dig, der allerede sælger din viden i digitale pakker:

Gennem forløbets 12 uger får du (endelig!):

Og ja - vi sidder klar til at give dig 
skræddersyet sparring hver 👏 eneste 👏 dag

Hver uge låses der op for spritny undervisning, så du kan komme sikkert i mål uden overvældelse, forvirring og stejle læringskurver.

Gennem forløbets 12 uger lærer du at:

UGE 1 & 2:
Find din storsælgende niche

Har du svært ved at forklare præcist hvad der gør dine produkter unikke? Hvad der skiller dig ud fra konkurrenterne? Hvad dine kunder kan forvente af dine produkter? Velkommen i klubben!

Størstedelen af dem, der ikke føler, at de lykkes med hverken deres salg eller sociale medier, har et alt for bredt budskab. Så bredt, at ingen kunder rigtig forstår produkterne.

At finde sin helt egen unikke plads på et (tætpakket!) marked kan virke enormt vanskeligt. Man bliver hjemmeblind, og får svært ved at se hvilken værdi man skaber for andre (også selvom man selv sælger markedsføringsydelser, sku’ jeg lige hilse og sige!).

Du har brug for en sparringspartner der kan se dig udefra. Og nogle skarpe øvelser der vil hjælpe dig med at afkode og fintune den niche, du skal ud og erobre.

Du lærer:

UGE 3 & 4:
Lær hvordan du markedsfører vidensprodukter på de sociale medier.

Føler du, at du spæner rundt for at passe alle dine sociale kanaler, uden der rigtig “sker noget”? Og har du brug for – en gang for alle – at ensrette din indsats, så du ved præcis hvad du skal producere og hvorfor?

Godt nyt!

I dette modul lærer du at skabe et indholdsunivers omkring dine vidensprodukter, så dine kunder helt automatisk opdager dig, når de har brug for dig.

Du lærer:

UGE 5, 6, 7 & 8: 
‘Nye kunder hver dag’-salgssystemet

I dette modul får du vores absolut bedst-sælgende salgs-system splittet ud i komponenter, så du kan løbe med lige præcis de dele, der passer til din forretning.

Hver eneste komponent bliver forklaret grundigt i nemme trin-for-trin videolektioner så du kan bygge, opgradere og udbygge dine maskiner både nu og i fremtiden.

I dette modul lærer du også matematikken bag det gode salg, så du ved præcis hvad du (realistisk set!) kan forvente at sælge til dine følgere, og hvor meget du kan begynde at annoncere for, så du ikke mister penge.

Du lærer:

UGE 9, 10, 11 & 12: 
Sådan skaber du dit storsælgende mikroprodukt
(og automatiserer dit salg)

Det kommer nok ikke som en kæmpe overraskelse for dig, men langt de fleste mennesker har brug for en lille smagsprøve inden de tør kaste sig ud i et større køb.

Dine kunder har selvfølgelig brug for præcis det samme, før de tør købe dine dyrere produkter.

En smagsprøve på dit arbejde, som forsikrer dem om at:

1) Du er dygtig og kompetent
2) Dine metoder virker
3) Dine metoder virker … for dem
4) Du holder hvad du lover

Alligevel er langt de fleste onlineprodukter, mentorforløb, sparringsforløb, kurser og workshops alt for store. Og med et stort prisskilt på.

Du ska’ ha’ noget billigere på hylden.

Ikke fordi du ikke skal tjene rigtig godt på din viden.

Men fordi de små produkter er smagsprøven, der får endnu flere af dine kunder til at købe de store produkter.

Onlineprodukter i mikrostørrelse er ikke kun penge på kontoen med det samme. Det er også penge på kontoen, næste gang du sætter noget til salg. Og næste gang. Og næste gang.

Du lærer:

Og selvfølgelig får du adgang til mere end 176 skabelon-sider, så det bliver ultranemt for dig at lave dit nye salgssystem.

HOLD - HOLD - HOLD

Inden jeg fortæller dig om kursets sidste modul, skal du møde den gæstelærer, der med garanti får dig til at tabe underkæben ned på skrivebordet:

Casper Christensen

Udover at Casper Christensen er en vanvittigt dygtig skuespiller, manuskriptforfatter, tv- og radiovært, podcast-vært og instruktør, så har jeg på egen krop opdaget, at han også indeholder en vigtig viden, alle selvstændige og iværksættere har desperat brug for: 

Hvordan man brænder igennem, uden at brænde ud. 

Casper Christensen står foran flere kameraer på et år, end de fleste af os gør på et helt liv. Han har skabt store projekter, truffet svære beslutninger og satset stort – alt sammen mens hele kongeriget kiggede ham over skulderen. 

Kan du mærke et sus i maven bare ved tanken om den slags pres? Og minder det dig en lille bitte smule om det mentale pres, du mærker omkring din egen forretning? 

Det gjorde det hos mig. 

Hvilket kan være katastrofalt for forretningen. 

For lad os lige få en ting helt på plads: 

Salgsstrategier virker kun, hvis dine kunder opdager dem. 

Med andre ord: hvis du tør udkomme. 

Du kan have den mest fintunede salgsmaskine stående i garagen, men hvis du ikke tør sætte nøglen i tændingen, så kommer der ingen kunder ud på den anden side. 

Langt de fleste iværksættere, der gerne vil sælge mere, har en mental blokering omkring synlighed. Nogle er bange for at sige noget forkert. Andre føler, at deres input ikke har lige så meget værdi som konkurrenterne. Og så godt som alle synes, at det gør naller at få kritik. 


I min optik, kan Casper Christensen være nøglen til din salgsmaskine, hvis du har svært ved at træde op på ølkassen og tage plads i din branche. 


Det ved jeg, for han har hjulpet mig med netop det.  


Og det er derfor den vildeste ære, at Casper Christensen har skabt en eksklusiv mindset-træning for selvstændige som dig og mig, der har brug for at udkomme med vores forretning.  

Her har han gavmildt delt ud af sine egne erfaringer og gode råd, så du også kan slippe af med dine mentale blokeringer omkring synlighed og salg. 

BONUS: 
Sådan slipper du af med de mentale blokeringer der spænder ben for dit salg 
- Med Casper Christensen

Lær hvordan du tackler de mentale udfordringer, der følger med, når du skal udkomme som ekspert.

Jeg taler med Casper Christensen om de uundværlige råd han gav mig, da jeg kæmpede med at tackle:

Dette modul får du adgang til så snart du melder dig til, så du kan bruge redskaberne gennem hele kurset.

Og hey - 
det er “bare” undervisningen ...

Forløbets sande styrke ligger i din direkte hotline til sparring og feedback. 

Du stiller blot dit spørgsmål, og senest 24 timer efter modtager du svar i en personlig lydfil.

Hver eneste (hver)dag har du mulighed for at sende spørgsmål ind til os, og indenfor 24 timer modtage feedback og sparring direkte fra Trine, Andreas eller andre eksperter.

Om det er din annoncering, din strategi, dit design, et opslag, en idé, en formulering, prissætningen, rækkefølgen eller den tekniske opsætning der driller, så fikser vi det sammen.

Du får din feedback som en personlig lydfil, så du ikke skal bekymre dig om nysgerrige konkurrenter. 

"Jeg solgte dobbelt så mange medlemskaber af min spritnye medlemsklub som jeg havde håbet på, og har nu 94 betalende medlemmer"

Ann-Sofie Rokbøl
Musiker & ejer af CultureCrush
Medlemsklub for kunstnere

Ann-Sofie Rokbøl - Culture Crush

Brug dit fuldautomatiske salgssystem til at:

Teknikken fikser du sådan her:

Har du allerede en digital forretning, kan du integrere de nye strategier direkte ind i det, du allerede har bygget. Det betyder, at du sandsynligvis ikke får brug for at investere i yderligere software eller licenser. 

 

Strategierne fra forløbet er ikke afhængige af, at du bruger et bestemt system. Vi har nogle systemer vi anbefaler mere end andre, men har du noget der virker for dig nu, så skal du bygge videre med det. 

 

Er du helt nystartet uden hverken hjemmeside eller e-mail program, så skal du regne med at investere i, at kunne tage imod penge online, sende mails ud til dine kunder, og et sted hvor du kan markedsføre dine produkter (men det skulle du uden tvivl købe sidenhen alligevel). 


I undervisningen finder du vores system-anbefalinger til nyopstartede.

“Efter at have surfet rundt i forskellige udbydere af hvordan man laver online kurser, er jeg forpustet og lykkelig stoppet op og fundet retning og indhold, der præcis rammer mit behov og lige til at gå til. 

 Der er helt dugfriskt udvalgte metoder og former, som hitter markedet lige nu. Der er hjælp til at finde både målgruppe og ideer, hvis man er enten ny eller som mig bare almindelig ambivalent.

 Du finder nemme skabeloner til canva, og bliver holdt i hånden med teknikken hele vejen. 

Jeg kan kun anbefale dette kursus til alle der enten er i opstart på online markedet med videnssalg eller som har brug for en metode til mersalg i eksisterende bizz – for ja, de kan du nemlig også.”

Katrine Juul Schiøtz

Hvad er din engangs-investering 12 ugers ‘all inclusive’-forløb der hjælper dig med at få flere fans og skabe et salgssystem, der forvandler din målgruppe til betalende kunder – samtidig med mulighed for daglig sparring så du ikke sidder fast, spørger du?

Om du kan betale i rater?

Selvfølgelig!

Du kan selvfølgelig dele din betaling op i enten 12 x 1.250 kr. + moms, 6 x 2.500 kr. + moms eller 3 x 5.000 kr. + moms, med 30 dage mellem hver.

Charlotte K. Johannsen www.stramttungebaand.dk

"Jeg solgte 6 x MERE end jeg havde turde håbe på, på min første kampagne nogensinde"

Charlotte K. Johannsen
www.stramttungebaand.dk

Men vent – vi har bonusser til dig!

Bonus #1: Skabelon-skabet

Har du aldrig lavet en Facebook-annonce før? Skabelon for you, my friend. 

Aldrig lavet en e-bog før? Skabelon! 

Aldrig lavet et webinar? SKABELON!

ALTID SKABELON! 

Du får adgang til mere end 200 siders skabeloner, du kan åbne og skræddersy i canva, downloade til din egen computer, og sælge så tosset du vil. Voila!

Bonus #2: “Tjen-din-investering-hjem-lynbørge”-kursus

Nu skal du høre en (lille) hemmelighed: 

Du ska’ sgu ha’ tjent din investering i forløbet her ind, så hurtigt du overhovedet orker. 

Det er selvfølgelig godt for dig, din bundlinje og din bank-konto. 

Men det er faktisk også rigtig godt for mig. Det er første gang jeg åbner dørene til det her forløb, og den absolut bedste måde at sørge for, at næste hold også har lyst til at deltage, er ved at lave et hamrende stærkt produkt. 

Det er en af grundene til, at vi vil gøre alt hvad vi kan, for at du lykkes med dine salgs-ambitioner. 

Og en af grundene til, at du får adgang til et bonuskursus, hvor vi sammen viser dig opskriften på, hvordan du kan tjene din investering hjem igen hurtigst muligt. 

Du behøver ikke deltage hvis du hellere vil fokusere på at bygge dit salgssystem. Men hvis du gerne vil have nogle kroner i kassen hurtigt, kan dette ikke anbefales nok!

Trine Ravnkilde Live undervisning

Bonus #3: Annoncering for nybegyndere

Er du ved at være træt af at vokse (relativt) langsomt organisk?

Trænger du til suset af at få mange nye følgere, læsere og fans på kort tid?

YES! Så skal du i gang med annoncering på facebook og instagram.

I vores nemme trin-for-trin-guide lærer du at opsætte, udgive og evaluere på dine første annoncer nogensinde.

Og gennem forløbets 12-ugers daglige feedback-muligheder, kan du selvfølgelig få al den støtte du har brug for til design og ordlyd.

Annonceringspakke Andreas Frederiksen pakke

Bonus #4: Selvstændig med sikkerhedsnet: Sådan bygger du et profitabelt kundegrundlag inden du tager springet som selvstændig

Kan du mærke iværksætteriet boble i maven?

Men skal du lige have et sikkerhedsnet under økonomien inden du hopper ud i det? 

Denne bonus-workshop viser dig, hvordan du kan opbygge et profitabelt kundegrundlag inden du tager springet som selvstændig. Og hvordan du endda kan begynde at tjene penge på dine produkter på deltid 

+ disse musthaves:

Den magiske lommeregner

Produkt salgs-tjekket

10 ekstra salgs-strategier

Den magiske lommeregner
Workshop - produkt salgs-tjekket med Trine Ravnkilde
Salgsstrategier med Trine Ravnkilde

Undgå pinefulde salgs-mavepustere grundet urealistiske forventninger. 

Regn ud præcis hvad du kan forvente at sælge for, med den størrelse dit publikum har lige nu. Eller regn ud hvor mange nye du skal finde, før du når dit salgsmål. 

Vi gider ikke flere øv-lanceringer.

Tjek om dit produkt består salgstjekket, inden du bruger en masse tid og krudt på at skabe en ge-ni-al kampagne. 

Undgå de klassiske købe-blokeringer i dine kunder, ved at tjekke dit produkt igennem inden du sælger det. 

Det bliver meget sjovere for dig at lave en kampagne, når dit produkt er købelækkert. 

Kan man kombinere ‘nye kunder hver dag’-salgssystemet med andre salgsstrategier, spørger du måske? Svaret er JA! De kan kombineres på urimeligt mange måder. 

Du får selvfølgelig opskriften på de mest profitable og storsælgende kombinationer (inklusiv vaskeægte tal og eksempler fra den virkelige verden).

Var det lige hvad du manglede?

 

Split din betaling op, og start forløbet allerede i dag, for kun 1.250 kr. + moms

"Men Trine, Trine, Trine! Jeg er i tvivl om det her er det rigtige kursus for mig lige nu"

Hvis du er i tvivl, så har jeg 2 gode beslutningstager-tricks til dig her: 

  1. Hvis du er i tvivl fordi du ikke har råd, og investeringen ville give dig søvnløse nætter, så lad for alt i verden være med at købe kurset! Det er en ordre.

  2. Er du i tvivl fordi du ikke helt ved, om det matcher din målgruppe, så prøv at forestille dig, at din største konkurrent køber forløbet og bruger metoderne. Gør det lidt naller? Så køøøb.