SKAB DIG!

– på de sociale medier 

Et minikursus i 4 afsnit, som lærer dig hvordan du fortæller om det, du kan, så din målgruppe får lyst til at købe det, du sælger.

Pris: Kun din e-mail ✅

Når du tilmelder dig minikurset, bliver du samtidig tilmeldt mit nyhedsbrev som både indeholder undervisning og markedsføring for mine egne kurser og produkter. Du kan selvfølgelig afmelde dig med et enkelt klik.

Får du også akut ordmangel når du skal svare på hade-spørgsmålet: ​

“Hvad laver du egentlig i din forretning?”

Og har du svært ved at naile lige præcis dén sætning der rummer alt det du kan, og det du gerne vil sælge?

Synes du nogle gange at dine konkurrenter er meget skarpere til at beskrive dem selv end du er – og begynder du ligefrem at tvivle på, om du overhovedet har en skarp niche eller et unikt udtryk? 

Ja?

Velkommen i klubben!

Du trænger til at skabe dig.

Skabe dig selv, altså. 

På de sociale medier. 

Efter at have hjulpet mere end 4000 virksomheder med at pakke og sælge viden, kan jeg afsløre, at næsten alle kæmper med at finde deres unikke plads på markedet. 

Det er ikke kun dig. 

Men det skal gøres. 

Evnen til kort og præcist at forklare hvad du kan, øger dit salg, din synlighed og din gennemslagskraft markant

Det handler ikke om algoritmer (selvom de er ualmindeligt gode at være på fornavn med). 

Det handler heller ikke om slibrige marketing-metoder der både overskrider dine og dine kunders personlige grænser (og loven!). 

Det handler om – en gang for alle – at ramme dit unikke budskab lige i røven, og sætte dine sociale medier i system, så du kan sælge flere produkter. 

I minikurset lærer du nøjagtig det. 

Og endnu vigtigere, lærer du også at håndtere de mentale blokeringer, der vil forsøge at holde dig tilbage, når du begynder at få flere følgere, salg, kunder og fans. 

Få øjeblikkelig adgang til det forretnings-forandrende minikursus i fire afsnit, og skab dig sammen med alle os andre. 

 

Hej, jeg hedder Trine, og jeg er din underviser på minikurset.

Jeg hjælper virksomheder og selvstændige med at opbygge et købeklart publikum, og at sælge (mange!) flere vidensprodukter.

Kort sagt: Ka’ du sige noget klogt, så ka’ jeg hjælpe dig med at få det solgt.

Jeg er vært på iværksætter-podcasten ‘Det går sgu nok’, og har været stolt underviser for mere end 4.000 virksomheder.

Og så er jeg United-fan (vigtigt!). 

Du får disse fire lektioner sendt til din indbakke, hver morgen i fire dage:

Afsnit #1: De tre mikro-brølere der er skyld i, at du ikke bliver “opdaget” af dine kunder (og hvordan du nemt fikser det!)

Hvis du minder bare en lille smule om de fleste selvstændige, så er du aktiv på de sociale medier. Måske laver du et opslag eller to om ugen på både Instagram, LinkedIn og Facebook. Måske har du endda forsøgt dig med betalt annoncering og et nyhedsbrev.

Der er intet i vejen med noget af det. Faktisk, er det nogle vildt gode tiltag som jeg kun kan anbefale dig at fortsætte med. 

Hvis du altså har totalt styr på dit budskab… 

Har du svært ved at beskrive hvad du kan, så er al den tid du bruger på at markedsføre din forretning, lidt som at cykle i modvind. Du kommer fremad – men langsomt. 

Lær præcis hvilke mikro-brølere der lige nu er skyld i, at du skal knokle uhensigtsmæssigt meget for hvert eneste salg. Og hvor du kan sætte ind i dag, for at få medvind på cykelstien.

Afsnit #2: Sådan finder du din niche i et tætpakket marked

Er du ved at få grå hår i overskægget over at skulle afgrænse din målgruppe? 

Eller lave en “persona”? Idealkunde? Avatar? 

I get it. 

At vælge målgruppe kan føles som den første iværksætter-eksamen man skal består, før man kan komme videre. Problemet er bare, at en niche ofte først opstår, når man har været i gang noget tid. 

I dette afsnit lærer du hvordan du afgrænser din målgruppe uden at sige farvel til en kæmpe indtjenings-potentiale, og hvad du kan gøre i stedet for at bygge al din markedsføring omkring en enkelt persona. 

 

Afsnit #3: 10-minutters-salgssytemet: Sådan sætter du en krog i dine nye følgere, så du ikke kun får likes - men salg.

Salgssystemer er ikke det samme som passiv indtægt, men det er det tætteste du kommer. 

Betragt det lidt som at købe en robotplæneklipper. 

Når den først er sat op, så kører den automatisk, og hjælper dig af med en bøvlet opgave hver dag. Men kører den fast i hækken, skal den hentes ud. Og så får den i øvrigt heller ikke dine agurker til at gro. 

Den slår dit græs. Hver dag. 

Et salgssystem sørger for, at nye mennesker opdager dig, får lyst til at handle hos dig, og bliver præsenteret for dine produkter på det optimale tidspunkt. Med meget lidt vedligehold. Hver dag. 

I denne lektion får du opskriften på et top-profitabelt salgssystem, der forøger din rækkevidde på dine sociale medier.

Inden jeg fortæller dig om kursets sidste undervisning, skal du møde gæsten, der med garanti får dig til at tabe underkæben ned på skrivebordet.

MØD CASPER CHRISTENSEN

Udover at Casper Christensen er en vanvittigt dygtig skuespiller, manuskriptforfatter, tv- og radiovært, podcast-vært og instruktør, så har jeg på egen krop opdaget, at han også indeholder han også en viden, alle selvstændige og iværksættere har desperat brug for: 

Hvordan man brænder igennem uden at brænde ud. 

Casper Christensen står foran flere kameraer på et år, end de fleste af os gør på et helt liv. Han har skabt store projekter, truffet svære beslutninger og satset stort – alt sammen mens hele kongeriget kiggede ham over skulderen. 

Kan du mærke et sus i maven bare ved tanken om den slags pres? Og minder det dig en lille bitte smule om det mentale pres, du mærker omkring din egen forretning? 

Det gjorde det hos mig. 

Hvilket kan være katastrofalt for forretningen. 

La’ os lige være ærlige her: 

Salgsstrategier virker kun, hvis du tør udkomme.

Du kan have den mest fintunede salgsmaskine stående i garagen, men hvis du ikke tør sætte nøglen i tændingen, så kommer der ingen kunder ud på den anden side. 

Langt de fleste iværksættere, der gerne vil sælge mere, har en mental blokering omkring synlighed. Nogle er bange for at sige noget forkert. Andre føler, at deres input ikke har lige så meget værdi som konkurrenterne. 

Og så godt som alle synes, at det gør naller at få kritik og sure kommentarer. 

I min optik, kan Casper Christensen være nøglen til din salgsmaskine, hvis du har svært ved at træde op på ølkassen og tage plads i din branche. 

Det ved jeg, for han har hjulpet mig med netop det.  

Og det er derfor den vildeste ære, at Casper Christensen har sagt ja til at lade mig interviewe ham til den sidste lektion. 

Der deler han gavmildt ud af sine egne erfaringer og gode råd, så du også kan slippe af med dine mentale blokeringer omkring synlighed. 

Afsnit #4: Sådan slipper du af med de mentale blokeringer der spænder ben for dit salg // Med Casper Christensen

Lær hvad der burde være pensum på alle iværksætteruddannelser:

Hvordan du tackler de mentale udfordringer, der følger med, når du skal udkomme som ekspert. 

Jeg taler med Casper Christensen om de uundværlige råd han gav mig, da jeg kæmpede med at tackle: 

 • Sure kommentarer på annoncer eller opslag (av av av!)
 • Følelsen af, ikke at være lige så tjekket som alle de andre
 • Frygten for, at sige noget forkert eller ikke være god nok 

Og 

 • Hvordan man finder energi i at være “på”, i stedet for at lade det dræne 

Du får øjeblikkelig adgang til minikurset når du gør sådan her:

✅ #1: Tilmeld dig med navn og e-mail herunder. 

✅ #2: Åbn din indbakke, og bekræft din tilmelding med et enkelt klik, i mailen du har fået fra mig (hvis du ikke gør det, kan du ikke få adgang til undervisningen når vi starter) 

✅#3: Hold øje med din indbakke sidst på måneden, hvor du får invitationen til vores lukkede mini-kursus gruppe. 

Vil du have billet til alle fire dages undervisning?

Fedt! Det koster kun din e-mail:

  Når du tilmelder dig minikurset giver du samtidig samtykke til at modtage mit nyhedsbrev med toptunede råd til salg og markedsføring, samt information om mine forløb og kurser. Du kan afmelde dig med et enkelt klik når som helst. Minikurset koster ikke noget at deltage i for dem, der modtager mit nyhedsbrev. Ønsker du en plads på minikurset uden at give samtykke til at modtage nyhedsbrevet, kan du sende en mail til eva@goforitconsulting.com med spørgsmål om priser og tilmelding. Læs vores privatlivspolitik lige her. 

  “Hey Trine, er det så sådan noget, hvor du vil prøve at sælge mig noget?!”

   

  Det korte svar: Yes! Er det ikke fedt at vide på forhånd? 

  Minikurset koster ikke en krone at få tilsendt, fordi du samtidig bliver tilmeldt mit nyhedsbrev hvor jeg selvfølgelig både fodrer dig med topkonkrete undervisningsvideoer, tips, skabeloner og genveje – og også lader dig vide, når der er fede produkter på hylderne i min forretning. 

  Jeg kan endda love dig det her: Du får 4 dages toptunet undervisning helt uden salgsgas. 

  Du kan selvfølgelig bare afmelde dig igen når undervisningen er færdig, hvis du ikke gider mere (men gi’ det lige en chance). 

  Snup du trygt en plads.