HANDELS-, ABONNEMENTS- & LEVERINGSBETINGELSER

Forløb, produkter og tjenester udbydes af Go For It Consulting ApS, Topasvej 5, 8700 Horsens,

CVR-nr. 37638749

 

KONTAKT:

Du kontakter os bedst via mail på: eva@goforitconsulting.com 

Eller ring på 30241112 – indtal en besked med dit navn og nummer på telefonsvareren, hvis der ikke svares.

Bemærk: Beskeder på Messenger, SMS, tags i grupper eller via andre mailadresser læses ikke – så husk at sende din besked på mail til eva@goforitconsulting.com .

 

Særligt vedr. kursusforløbet ”Nye kunder hver dag”:
Vi tilbyder svar på dine indsendte spørgsmål indenfor 24 timer på hverdage.

Det vil i praksis sige, at spørgsmål indsendt efter torsdage kl. 16.00 vil blive besvaret senest mandage kl. 16.00 (men selvfølgelig besvarer vi dit spørgsmål hurtigere, hvis vi har mulighed for det).

Der er lukket for svar imellem jul og nytår, en uge i vinterferien og 3 uger i sommerferieperioden

Go For It Consulting Aps. yder ikke refusion, når aktiviteter/lydsvar må aflyses som følge af sygdom, hærværk, brand, teknisk nedbrud eller andre uforudsete hændelser. I disse tilfælde tilbydes en anden tilsvarende aktivitet/lydsvar så hurtigt som muligt.

Go For It Consulting Aps. er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for vores kontrol.

1:1 SESSIONER I FORLØBET

Du har mulighed for at bestille 1:1 sessioner med Trine Ravnkilde og Andreas Frederiksen via det fremsendte link.

Det kan bestilles max. 2 tider ad gangen

Har du brug for at ændre din bestilte tid eller aflyse din aftale, skriver du en mail til Eva på eva@goforitconsulting.com og bestiller en ny tid via det tilsendte link.

Bemærk: Beskeder på Messenger, SMS, tags i grupper eller via andre mailadresser læses ikke – så husk at sende din aflysning på mail til eva@goforitconsulting.com .


Er du forsinket mere end 10 minutter til din 1:1 session anses sessionen som tabt.

 

AFLYSNING:

Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops, besvarelser på lydfil, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur. Ved evt. aflysninger sender vi dig en mail så hurtigt som overhovedet muligt.

 

BETALING OG LEVERING:
Du kan betale med VisaDankort, VISA, American Express og Mastercard.
Ønsker du at købe via faktura til bankoverførsel, så henvend dig til Eva Frederiksen på eva@goforitconsulting.com

Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne mail-adresse. På din faktura vil også fremgå hvordan du kan ændre dine betalingsoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med vores kundeservice.

 

PRISER & GEBYRER:

Go For It Consulting ApS. henvender sig til erhvervslivet og alle priser er derfor angivet i danske kroner eksklusiv moms.

Digitale produkter leveres straks efter køb via e-mail eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den e-mail, som du har indtastet ved oprettelsen. Digitale produkter refunderes eller returneres ikke.

Du kan altid selv ændre din email-adresse under “din profil” når du er logget ind på undervisningsplatformen.

Du er forpligtet til at opdatere dine kontaktinformationer, så Go For It Consulting Aps. altid har de korrekte informationer.

RATEBETALING:

For ratebetalinger gælder at beløbet, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver måned.

Kvittering tilsendes pr e-mail. På din kvittering vil også fremgå hvordan du kan ændre dine betalingsoplysninger og hvordan du kommer i kontakt med vores kundeservice.

Der tilbydes ikke refundering for køb af digitale produkter og allerede afviklede 1:1 sessioner.

Ved manglende betaling lukkes for adgang til materialet, og der kan først åbnes igen, når restancen er betalt.

Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70% pr. påbegyndt måned samt et rykkergebyr på 100,00 kr. pr. rykkerskrivelse.

Efter udsendelse af 1. rykker, kan restancen uden yderligere varsel sendes til inkasso.

 

ÆNDRE KORT/ANGIVE NYT KORT:

Har du brug for at ændre dine oplysninger vedr. betalingskort, kan dette gøres via din faktura, hvor du altid, på hver faktura, finder et link til at opdatere dine kortinfo. Vi har desværre ikke mulighed for at ændre i dine kortoplysninger.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre, og vi kontakter dig aldrig for at bede om dem.

Får du nyt kort, kan du selv ændre oplysningerne. Er du i tvivl om hvordan du skal gøre det, så send en mail til Eva på eva@goforitconsulting.com så sender hun en anvisning til dig.

 

RETURRET:

Go For It forbeholder sig retten til enhver tid at opsige et mentorforløb eller andet kursusforløb, uden varsel eller yderligere begrundelse med forholdsmæssig refundering af prisen.

Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

RETTIGHEDER:
Køb af digitale-produkter, webinarer, 1:1 sessioner og andre arrangementer hos Go For it Consulting ApS er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og online-produkter, tekster og billeder tilhører Go For it Consulting ApS.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt. Er I flere fra samme virksomhed, kan ekstra licenser købes med 50% rabat. Kontakt os på eva@goforitconsulting.com så vi kan sende ekstra log-in.

Alle køb af digitale-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribueres uden forudgående skriftlig aftale med Go For It Consulting ApS.

Kopiering af dele af kursets indhold, grafik eller titler til videresalg i din egen virksomhed er ikke tilladt uden tydelig skriftlig aftale/tilladelse fra Go For It Consulting Aps.

Det vil sige, at du ikke må kopiere noget fra kurset, og selv sælge det videre i din egen virksomhed eller bruge det i din markedsføring eller andet uden tydelig skriftlig aftale/tilladelse fra Co For It Consulting Aps.

 

 

ANSVARSFRASKRIVELSE:

Go For It Consulting Aps. kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for direkte tab, eller følgeskader ved deltagelse i undervisningen.

Go For It Consulting Aps. tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Go For It Consulting Aps. yder ikke refusion, når aktiviteter/lydsvar må aflyses f.eks. som følge af sygdom, hærværk, brand, teknisk nedbrud eller andre uforudsete hændelser. I disse tilfælde tilbydes en anden tilsvarende aktivitet så hurtigt som muligt som kompensation.

Go For It Consulting Aps. er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for vores kontrol.