HANDELS-, ABONNEMENTS- & LEVERINGSBETINGELSER

HANDELS-, ABONNEMENTS- & LEVERINGSBETINGELSER

 

Produkter og tjenester udbydes af Go For It Consulting ApS, Topasvej 5, 8700 Horsens, CVR-nr. 37638749

 

 

KONTAKT:

Kontakt os hurtigst via eva@goforitconsulting.com 

Eller ring på 30241112 – indtal gerne en besked med dit navn og nummer på telefonsvareren, hvis der ikke ikke svares.

 

BETALING OG LEVERING:
Du kan betale med VisaDankort, VISA, American Express og Mastercard.
Ønsker du at købe via faktura til bankoverførsel, så henvend dig til Eva Frederiksen på eva@goforitconsulting.com

Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Digitale produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet. Digitale produkter refunderes eller returneres ikke.

Emailadressen kan du altid selv ændre under “din profil” når du er logget ind på undervisningsplatformen.

Du er selv forpligtet til at opdatere dine kontaktinformationer, så Go For It Consulting Aps. altid har de korrekte informationer.

 

 

REKLAMATION, FEJL, MANGLER & MANGLENDE LEVERING – fysiske produkter:

Forbrugerkøb: Evt fejl og mangler skal du oplyse os inden for rimelig tid. Rimelig tid er 2 måneder. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvad fejlen eller manglen består af.

Ved køb af fysiske produkter skal du reklamere straks manglen opdages.

Eventuelle undskyldelige grunde har ikke betydning. Så hvis du er på ferie, messe, syg, rejse eller tilsvarende og ikke reklamerer rettidigt vil dit krav om mangler være fortabt.

 

 

RETTIGHEDER:
Køb af online-produkter, webinarer og andre arrangementer hos Go For it Consulting ApS er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og online-produkter, tekster og billeder tilhører Go For it Consulting ApS.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt. Er I flere fra samme virksomhed, kan ekstra licenser købes med 50% rabat. Kontakt os på eva@goforitconsulting.com så vi kan sende ekstra log-in.

Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribueres uden forudgående skriftlig aftale med Go For It Consulting ApS.

Kopiering af dele af kursets indhold, grafik eller titler til videresalg i din egen virksomhed er ikke tilladt uden tydelig skriftlig aftale/tilladelse fra Co For It Consulting Aps.

Det vil sige, at du ikke må kopiere noget fra kurset, og selv sælge det videre i din egen virksomhed eller bruge det i din markedsføring eller andet uden tydelig skriftlig aftale/tilladelse fra Co For It Consulting Aps.

 

 

PRISER & GEBYRER:

Go For It Consulting ApS. henvender sig til erhvervslivet og alle priser er derfor angivet i danske kroner eksklusiv moms.

Der er naturligvis ingen betalingsgebyrer.

Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.

 

 

WORKSHOPS, KURSER, FOREDRAG & EVENTS:

Framelding: Ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50 % i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Dog er du altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt os da med information om, hvem der overtager din plads.

I tilfælde af, der er tildelt bonusprodukt i forbindelse med et køb, debiteres prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end dét beløb der skal krediteres, udstedes faktura på resterende beløb.

 

 

ABONNEMENTER/RATEBETALING/”KEEP GOING!”-pakken:

For abonnementer/ratebetalinger gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode.

Kvittering tilsendes pr email.

Når kunden via sit kort køber et af følgende produkter:

– 1 måneds medlemskab 

– 6 måneders medlemskab 

sker det som en forudbetaling for den periode, der er angivet ved købet.

Der tilbydes ikke refundering af penge for køb. Refundering af medlemskab ved udmeldelse kan kun ske, hvis helt særlige forhold gør sig gældende for udmeldelsen.

Ved manglende betaling lukkes for adgang til materialet, og der kan først åbnes igen, når restancen er betalt. Er der gået mere end 1 måned over sidste betalingsfrist, betragtes medlemskabet som ophørt, og der kan evt. påregnes nyt opstarts-gebyr. 

Ved betaling efter forfald tilskrives der renter på 0,70% pr. påbegyndt måned samt et rykkergebyr på 100,00 kr. pr. rykkerskrivelse.

Go For It Aps. forbeholder sig retten til at ændre disse vilkår og betingelser, herunder at lukke forløbet. Sådanne ændringer vil dog altid blive meddelt senest en måned forud for ændringernes ikrafttræden.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre. Kunden er forpligtet til at Go For It Consulting Aps. altid har de rigtige kontaktoplysninger.

Du kan når som helst opsige dit abonnement og der er ingen bindingsperiode.

 

 

UDMELDELSE

Ønsker kunden at melde sig ud, kan det gøres ved at sende en mail tileva@goforitconsulting.com hvori der oplyses navn, mailadresse, adresse og telefonnummer. Vi vil også meget gerne høre en begrundelse for beslutningen om udmeldelse. Denne oplysning bruger vi i vores bestræbelser på hele tiden at forbedre medlemsklubben.

Udmeldelsen træder i kraft fra førstkommende betalingstermin efter modtagelsen af udmeldelsen.

Udmeldelse kan ske på et hvilket som helst tidspunkt i løbet af året, men allerede betalt kontingent tilbagebetales ikke.

 

 

ÆNDRE KORT/ANGIVE NYT KORT:

Ønsker du at forny dit betalingskort, kan dette gøres via din faktura, hvor du altid, på hver faktura, finder et link til at opdatere dine kortinfo. Vi har desværre ikke mulighed for at ændre i dine kortoplysninger.

 

 

RETURRET:

Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på eva@goforitconsulting.com og du vil få alle pengene tilbage.

Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

 

 

IKKE AFHENTEDE PAKKER
Får vi pakker retur, der ikke er afhentet, betaler du selv for at få varen tilsendt igen. Hertil lægges et håndteringsgebyr på 150 kroner eksklusive moms.

 

 

AFLYSNING:

Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops, besvarelser på lydfil, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.

 

Særligt vedr. kursusforløbet ”Nye kunder hver dag”:
Vi tilbyder svar på dine indsendte spørgsmål indenfor 24 timer på hverdage.

Det vil i praksis sige, at spørgsmål indsendt efter torsdage kl. 16.00 vil blive besvaret senest mandage kl. 16.00 (men selvfølgelig besvarer vi dit spørgsmål hurtigere, hvis vi har mulighed for det).

Der er lukket for svar imellem jul og nytår (fra d. 22.12.2023 til og med 02.01.2024)

Go For It Consulting Aps. yder ikke refusion, når aktiviteter/lydsvar må aflyses f.eks. som følge af sygdom, hærværk, brand, teknisk nedbrud eller andre uforudsete hændelser. I disse tilfælde tilbydes en anden tilsvarende aktivitet/lydsvar så hurtigt som muligt.

Go For It Consulting Aps. er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for vores kontrol.

Du må ikke må kopiere noget fra kurset, og selv sælge det videre i din egen virksomhed.

Kopiering af hele eller dele af kursets indhold, grafik eller titler til videresalg i din egen virksomhed er ikke tilladt uden tydelig skriftlig aftale/tilladelse fra Co For It Consulting Aps.

 

 

ANSVARSFRASKRIVELSE:

Go For It Consulting Aps. kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for direkte tab, eller følgeskader ved deltagelse i undervisningen.

– at undervisningen opfylder kundens forventninger og behov.
– at undervisningen og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

Go For It Consulting Aps. tager forbehold for tryk- og prisfejl.

Go For It Consulting Aps. yder ikke refusion, når aktiviteter/lydsvar må aflyses f.eks. som følge af sygdom, hærværk, brand, teknisk nedbrud eller andre uforudsete hændelser. I disse tilfælde tilbydes en anden tilsvarende aktivitet så hurtigt som muligt som kompensation.

Go For It Consulting Aps. er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for vores kontrol.