Skræddersyet sparringsforløb

Træd ind i et fortroligt og dedikeret sparringsforløb, designet til at nå ambitiøse vækst-mål og smide dødvægten i din forretning. 

"Jeg har ikke brug for endnu et kursus. Jeg har brug for skræddersyet sparring på min virksomhed"

Siden du sidder og læser det her lige nu, så tør jeg vædde en halv pakke tyggegummi på, at det lige så godt kunne have være dig, der havde sagt ovenstående sætning. 

Selvom jeg synes onlinekurser er den bedste opfindelse siden franske kartofler, så kan jeg ikke understrege det her nok: 

Der kommer et tidspunkt i en hver forretningsdrivendes liv, hvor det ikke handler om at proppe mere nyt i hovedet, men at optimere på det, du allerede har skabt. 

Hvor det handler om, at lave små, laserfokuserede ændringer, tilføjelser eller omrokeringer. 

Vi kalder dem “tiny tweaks”

Men der er ikke noget småt med effekten af dem. 

Et enkelt “tiny tweak” har sænket vores annonce-udgifter op til 79 %

Et andet af vores “tiny tweaks” har hjulpet en helt ny onlinekursusskaber med at sælge for over 100.000 på få måneder. 

Gennem et tredje “tiny tweak” har jeg hjulpet et internationalt super-brand med at få mere end 5.500 tilmeldinger til en lancerings-challenge. 

Når man har et stærkt fundament, ligger de virkelig store resultater i de små finjusteringer.

Jeg valgte at investere i Trines mentorforløb, fordi jeg stod over for at skulle optage og lancere mit signaturkursus, og jeg havde brug for en at sparre med undervejs, så det kunne blive knivskarpt fra starten.

Nu har jeg haft mit online-kursus til salg 2 gange og har omsat for mere end 100.000 kroner på det ene online-kursus. Det er eddermaneme vildt! Og jeg havde ikke kunne gøre det uden Trines hjælp.

MARIA GREVE
FØDSELSFORBEREDER, FØDEGEJST

Mød dit nye sparrings-team

Trine Ravnkilde er et af landets førende eksperter indenfor onlinekurser, salg af viden og markedsføring. 

Sammen vil I lave en startegi for dit produkt-sortiment, udvikle dine kommende onlinekurser, give dine eksisterende produkter et storsælgende make-over (hvis de har brug for det) og lave en lanceringsplan der sparker røv. 

Eva og Andreas Frederiksen står i spidsen for marketing-bureauet, GO FOR MARKETING, som er specialister i at hjælpe eksperter og specialister med at sælge deres viden. 

Andreas støtter dig i din tekniske opsætning, automatiseringen af alt det kedelige i din forretning, og i din annoncering af dine nye produkter. Eva holder det knivskarpe overblik, og hjælper dig med at tracke din fremgang, så du aldrig sidder fast. 

Et skræddersyet forløb til dig, der sælger din viden eller ekspertise, og gerne vil tjene bedre og hjælpe flere.

Du bestemmer helt selv hvad du vil bruge dine sessioner på, men her er nogle af vores mest populære emner:

Min analyse af din nuværende produkt-sammensætning.

Du får mit bud på hvilke produkter du mangler på hylden, hvilke produkter du skal fjerne, og hvor du skal skrue op for prisen. 

Der gemmer sig gerne et 500.000 kroners potentiale i din eksisterende produkt sammensætning (eller mere) 

Sidder du fast i “launch-mode”? Du ved – den der ubehagelige følelse af, altid er være “på” for at sikre salg nok til næste måneds udgifter? Vi kender det godt. 

Løsningen består af to komponenter: Lanceringer og automatiseringer. 

Vi kortlægger dine næste 12 måneders kampagner, så du kan hoppe ud af launch-mode, og få lidt luft i kalenderen. 

Jo flere øjne der ser på dine produkter, jo flere salg får du i kassen. Hvilket er lige hvad vi skal knække koden til, på vores anden session sammen. 

Der skaber vi en plan der øger din rækkevidde på dine sociale medier, og positionerer dig som et stærkt personligt brand på dit felt. 

Kendt og anerkendt på rekordtid.

Er du nogensinde nervøs for, om dine annonce-penge forsvinder direkte ned i Facebooks lommer, uden nogle resultater for dig? 

No more!

I denne session optimerer du sammen med Andreas på dine annoncer, dit budget og dine resultater.

Får du nogensinde teknik-hovedpine? Følelsen af, at de systemer du har valgt i din forretning kunne gøres lidt smartere? 

Godt nyt: Andreas kigger på alle de systemer, abonnementer og digitale løsninger du har valgt, og giver dig en toptunet vurdering af, om du har de bedste løsninger til din forretning
(og om du kan spare nogle penge!). 

Og selvfølgelig:

Masser af tid til sparring, feedback, co-working og rådgivning

Vælg den pakke der passer bedst til din forretning:

6 måneders sparring

Vælg denne sparringspakke, hvis du vil skabe et nyt signaturprodukt du kan sælge igen og igen. I denne pakke har du både mig og mit hold i ryggen hele vejen gennem udvikling, produktion, lancering og automatisering. 

60.000 kr. + moms

3 måneders sparring

Vælg denne sparringspakke, hvis du har brug for optimering og udvikling på et konkret og afgrænset område. Måske vil du have lavet en lanceringsstrategi for dit kursus, måske vil du skabe dit første produkt, måske vil du bygge din e-mailliste og skabe automatiseret salg. 

35.000 kr. + moms

Vi skal selvfølgelig være enige om at et sparringsforløb er en skide god idé, derfor kan du kun bestille et forløb, ved at booke en tid i min kalender til en mikro-sparring. 

Der kan vi begge mærke, om vores samarbejde er et HELL YESSS!

På en mikrosparring fortæller jeg dig hvad jeg tror de næste afgørende tiltag skal være i din forretning for at nå dine mål.