Lær hvordan du skaber en profitabel onlineforretning ud af din viden, opbygger et købeklart publikum, og sælger dine produkter på repeat hele året 

Vores populære og drøn-effektive kombinerede sparrings- og onlineforløb, der hjælper dig i mål med en forretning du kan leve (godt!) af

Din underviser - Trine Ravnkilde

Savner du mere fleksibilitet i dit arbejdsliv (og færre 1:1-sessioner)?

En mere stabil, automatiseret og forudsigelig omsætning?

Et system i dit salg, så du ikke starter fra 0 hver måned?

Så er du landet det helt rigtige sted!

At have en digital vare på hylden, som du kan sælge stort af, uden at mærke presset på din kalender, er guld værd. Bogstaveligt talt

Onlinekurser et et forrygende supplement til det, du allerede sælger.

Eller måske endda nøglen til at gå ned i tid, op i indtægt eller ud i verden.

Dit onlinekursus er alt for profitabelt til at bo nede i skrivebords-skuffen, eller som en løs idé på din 2024-plan.

Det er meget sjovere at have på hylderne.

Og på dine kunders kontoudtog.

På dette forløb får du alt du skal bruge, for at planlægge, producere og udgive dit onlinekursus – uden bøvl og stress.

Og med “Nye Kunder Hver Dag”-salgssystemet, får du det også solgt.

‘Sælg din viden online’ er sparringsforløbet, som lærer dig at skabe onlinekurser, få din målgruppes opmærksomhed og forvandle dem til betalende kunder i din forretning.

Du får:

Forløbet består af:

Nye kunder hver dag forløb

Undervisnings-
biblioteket, med alt du skal bruge for at skabe og sælge digitale produkter 

Du har evig adgang til materialet

Team Go For It Consulting ApS

1:1-sparring fra os, så du ikke sidder fast i udviklingen af dit produkt og salgssystem

du får både Grundige sessioner på zoom, og lydfils-sparring mellem vores aftaler 

I undervisningsbiblioteket finder du nemme trin-for-trin forklaringer af de tandhjul der skal bygges ind i din salgsmaskine. 

Du får et nyt modul hver uge, så du kan lære og implementere uden overvældelse, forvirring og stejle læringskurver. 

Det bliver et opslagsværk, der hjælper dig med at sætte alle de produkter du allerede har i system.

Udover at lære strategien bag det ultrasimple salgssystem, der forvandler følgere til kunder, lærer du også at tiltrække din målgruppe på de sociale medier.

Du finder også mere end 200+ siders skabeloner du kan kopiere direkte, så du kan komme ultrahurtigt (og nemt) i mål med dine opslag og produkter.

Undervisningen er et opslagsværk der i sig selv er hele din investering værd. Men det, der i virkeligheden kommer til at få dig i mål, er vores 1:1-sparring.

Følg undervisningen i kurset, og undgå at sidde fast i implementeringen, ved at få sparring eller feedback på dit arbejde. Vi starter selvfølgelig forløbet med at lave en grundig (og profitabel) plan for dit kursus og dit forløb. 

Om det er din annoncering, din strategi, dit design, et opslag, en idé, en formulering, prissætningen, rækkefølgen eller den tekniske opsætning der driller, så fikser vi det sammen.

Vi mødes 1:1 på zoom, så du ikke skal bekymre dig om at dine konkurrenter lytter med. 

Ikke mere bøvl med at sidde fast eller knokle rundt i de samme detaljer helt alene.

Et godt salgssystem med digitale produkter, er forskellen på de virksomheder, der har en god, stabil grundindtægt - og de virksomheder, der har nerver på inden hver lønningsdag

Forløbet svarer lidt til at købe en robotplæneklipper. 

Når den først er sat op, så kører den automatisk, og hjælper dig af med en bøvlet opgave hver dag. Men kører den fast i hækken, skal den hentes ud. Og nej –  den får heller ikke din tomatplante til at gro. 

Den slår dit græs. Hver dag.

Et salgssystem sørger for, at nye mennesker opdager dig, får lyst til at handle hos dig, og bliver præsenteret for dine produkter på det optimale tidspunkt. Med meget lidt vedligehold. Hver dag. 

 

Hverken mere eller mindre.

Forløbet er skabt til dig, der allerede sælger - eller drømmer om at sælge - din viden i digitale pakker:

"Jeg har fået flere læsere på mit nyhedsbrev ved at bruge metoden i kurset - endda så godt som gratis, fordi annonceringen også tjene sig selv hjem efter at have brugt metoden på kurset. Min konverteringsrate er også steget efter at have implementeret alt den gode feedback."

Camilla Tønning
www.farverigedage.dk

Gennem forløbet får du (endelig!):

Og ja - vi sidder klar til at give dig 
skræddersyet sparring hver 👏 eneste 👏 dag

Du får øjeblikkelig adgang til hele dette undervisningsbibliotek:

MODUL #1:
Byg din platform og find din storsælgende niche

Har du svært ved at forklare præcist hvad der gør dine produkter unikke? Hvad der skiller dig ud fra konkurrenterne? Hvad dine kunder kan forvente af dine produkter? Velkommen i klubben!

Størstedelen af dem, der ikke føler, at de lykkes med hverken deres salg eller sociale medier, har et alt for bredt budskab. Så bredt, at ingen kunder rigtig forstår produkterne.

At finde sin helt egen unikke plads på et (tætpakket!) marked kan virke enormt vanskeligt. Man bliver hjemmeblind, og får svært ved at se hvilken værdi man skaber for andre (også selvom man selv sælger markedsføringsydelser, sku’ jeg lige hilse og sige!).

Du har brug for en sparringspartner der kan se dig udefra. Og nogle skarpe øvelser der vil hjælpe dig med at afkode og fintune den niche, du skal ud og erobre.

Du lærer:

MODUL #2:
Lær hvordan du opbygger et publikum og markedsfører vidensprodukter på de sociale medier

Føler du, at du spæner rundt for at passe alle dine sociale kanaler, uden der rigtig “sker noget”? Og har du brug for – en gang for alle – at ensrette din indsats, så du ved præcis hvad du skal producere og hvorfor?

Godt nyt!

I dette modul lærer du at skabe et indholdsunivers omkring dine vidensprodukter, så dine kunder helt automatisk opdager dig, når de har brug for dig.

Du lærer:

Modul #3: 
‘Nye kunder hver dag’-salgssystemet: Sådan bygger du din automatiske salgsmaskine

I dette modul får du vores absolut bedst-sælgende salgs-system splittet ud i komponenter, så du kan løbe med lige præcis de dele, der passer til din forretning.

Hver eneste komponent bliver forklaret grundigt i nemme trin-for-trin videolektioner så du kan bygge, opgradere og udbygge dine maskiner både nu og i fremtiden.

I dette modul lærer du også matematikken bag det gode salg, så du ved præcis hvad du (realistisk set!) kan forvente at sælge til dine følgere, og hvor meget du kan begynde at annoncere for, så du ikke mister penge.

Du lærer:

MODUL #4: 
Sælg som bare fanden

Øg dit onlinekursus-salg markant, med 10 toptunede klar-til-brug salgsstrategier. 

I undervisnings-biblioteket finder du alle 16 salgs-strategier forklaret nemt, konkret og med eksempler du let kan følge. 

I hver strategi finder du også skabeloner, tjeklister eller tidsplaner, det sparer dig tiiiiiiimer og bøvl.

Du får også adgang til vores omsætnings-lommeregner, der viser dig præcis hvor meget du kan forvente at sælge pr. kampagne, eller hvor mange leads du skal samle for at nå dit omsætningsmål. 

I dette modul lærer du:

Og selvfølgelig får du adgang til mere end 176 skabelon-sider, så det bliver ultranemt for dig at lave dit nye salgssystem.

BONUS-KURSET: 
Lær hvordan du forvandler den viden du allerede har, til profitable digitale produkter du kan sælge igen og igen (også på automatpilot)

I dette bonuskursus med +60 lektioner, lærer du hele opskriften bag at pakke, producere og sælge digitale vidensprodukter. 

Du lærer at lave et onlinekursus fra scratch, og selvfølgelig hele teknikken bag opsætningen og salget. 

Du lærer alt lige fra prissætning, produktion og planlægning, til salg og markedsføring af dit kursus.  

Du lærer selvfølgelig også hvordan du bruger dit onlinekursus til at skabe mersalg af dine andre produkter.

"Jeg solgte dobbelt så mange medlemskaber af min spritnye medlemsklub som jeg havde håbet på, og har nu 94 betalende medlemmer"

Ann-Sofie Rokbøl
Musiker & ejer af CultureCrush
Medlemsklub for kunstnere

Ann-Sofie Rokbøl - Culture Crush

Og hey - 
det er “bare” undervisningen ...

Forløbets sande styrke ligger i din direkte hotline til sparring og feedback. 

Hver eneste hverdag har du mulighed for at sende spørgsmål ind til os, og modtage feedback og sparring direkte fra Trine, Andreas eller andre eksperter. 

Om det er din annoncering, din strategi, dit design, et opslag, en idé, en formulering, prissætningen, rækkefølgen eller den tekniske opsætning der driller, så fikser vi det sammen.

Du får din feedback som en personlig lydfil eller på et zoom-møde, så du ikke skal bekymre dig om nysgerrige konkurrenter. 

"Den ubegrænsede lydfils-sparring får mig altid lige et skridt videre i stedet for at gå i stå"

Pia Fro Gemmer 

 

Skab et fuldautomatiske salgssystem, der kan:

Teknikken fikser vi sammen sådan her:

Har du allerede en digital forretning, kan du integrere de nye strategier direkte ind i det, du allerede har bygget. Det betyder, at du sandsynligvis ikke får brug for at investere i yderligere software eller licenser. 

Strategierne fra forløbet er ikke afhængige af, at du bruger et bestemt system. Vi har nogle systemer vi anbefaler mere end andre, men har du noget der virker for dig nu, så skal du bygge videre med det. 

Er du helt nystartet uden hverken hjemmeside eller e-mail program, så skal du regne med at investere i, at kunne tage imod penge online, sende mails ud til dine kunder, og et sted hvor du kan markedsføre dine produkter (men det skulle du uden tvivl købe sidenhen alligevel). 

Gennem forløbet får du opsat undervisningsportal, e-mailliste og betalingsløsning. Så du på 4 timer eller mindre, kan være klar til at sælge produkter, samle e-mailadresser ind og tage imod betaling online. 

“Efter at have surfet rundt i forskellige udbydere af hvordan man laver online kurser, er jeg forpustet og lykkelig stoppet op og fundet retning og indhold, der præcis rammer mit behov og lige til at gå til. 

 Der er helt dugfriskt udvalgte metoder og former, som hitter markedet lige nu. Der er hjælp til at finde både målgruppe og ideer, hvis man er enten ny eller som mig bare almindelig ambivalent.

 Du finder nemme skabeloner til canva, og bliver holdt i hånden med teknikken hele vejen. 

Jeg kan kun anbefale dette kursus til alle der enten er i opstart på online markedet med videnssalg eller som har brug for en metode til mersalg i eksisterende bizz – for ja, de kan du nemlig også.”

Katrine Juul Schiøtz

Din investering i en digital forretning med produkter du kan sælge igen og igen:

'FUT I FORRETNINGEN'-PAKKEN

Perfekt til dig, der gerne BÅDE vil have dybdegående 1:1-sparring og daglig lydfils-sparring
55.000 + moms
 • Evig adgang til al undervisning
 • Skræddersyet strategisession med Trine
 • 12-ugers ubegrænset lydfilssparring
 • Adgang til alle bonusser og vores lukkede kursist-community
 • 6 x 1:1-sessioner med Andreas, der guider dig gennem de tekniske opsætninger af dit kursus eller dine annoncer
 • 15 x 1:1-sessioner med Trine, der hjælper dig med at skabe et salgbart produkt (og få det solgt!)

'NYE KUNDER HVER DAG' -PAKKEN

Perfekt til dig, der har brug for daglig lydfil-sparring og et undervisningsbibliotek der sparker røv
15.000 + moms
 • Evig adgang til al undervisning
 • Skræddersyet strategisession med Trine
 • 12-ugers ubegrænset lydfilssparring
 • Adgang til alle bonusser og vores lukkede kursist-community

Oh yes. 

Du kan se vores priser lige her, og behøver ikke have dem oplyst på et slibrigt salgskald.

Hvorfor? 

Fordi vi er stolte af vores priser. 

Vi synes ærlig talt, det er et røverkøb for markedets skarpeste salgsstrategier og 12 ugers sparring på en digital forretning, du kan skabe millionsalg med. 

Vi optager kun få kursister hver måned for at sikre en tårnhøj kvalitet.

Book en tid direkte i Trines kalender her 👇 og hør, om forløbet kan hjælpe dig med at skabe den onlineforretning du drømmer om.

Charlotte K. Johannsen www.stramttungebaand.dk

"Jeg solgte 6 x MERE end jeg havde turde håbe på, på min første kampagne nogensinde"

Charlotte K. Johannsen
www.stramttungebaand.dk

Men vent – vi har bonusser til dig!

Bonus #1: Skabelon-skabet

Har du aldrig lavet en Facebook-annonce før? Skabelon for you, my friend. 

Aldrig lavet en e-bog før? Skabelon! 

Aldrig lavet et webinar? SKABELON!

ALTID SKABELON! 

Du får adgang til mere end 200 siders skabeloner, du kan åbne og skræddersy i canva, downloade til din egen computer, og sælge så tosset du vil. Voila!

Bonus #2: “Tjen-din-investering-hjem-lynbørge”-kursus

Nu skal du høre en (lille) hemmelighed: 

Du ska’ sgu ha’ tjent din investering i forløbet her ind, så hurtigt du overhovedet orker. 

Det er selvfølgelig godt for dig, din bundlinje og din bank-konto. 

Men det er faktisk også rigtig godt for mig. Det er første gang jeg åbner dørene til det her forløb, og den absolut bedste måde at sørge for, at næste hold også har lyst til at deltage, er ved at lave et hamrende stærkt produkt. 

Det er en af grundene til, at vi vil gøre alt hvad vi kan, for at du lykkes med dine salgs-ambitioner. 

Og en af grundene til, at du får adgang til et bonuskursus, hvor vi sammen viser dig opskriften på, hvordan du kan tjene din investering hjem igen hurtigst muligt. 

Du behøver ikke deltage hvis du hellere vil fokusere på at bygge dit salgssystem. Men hvis du gerne vil have nogle kroner i kassen hurtigt, kan dette ikke anbefales nok!

Trine Ravnkilde Live undervisning

Bonus #3: Annoncering for nybegyndere

Er du ved at være træt af at vokse (relativt) langsomt organisk?

Trænger du til suset af at få mange nye følgere, læsere og fans på kort tid?

YES! Så skal du i gang med annoncering på facebook og instagram.

I vores nemme trin-for-trin-guide lærer du at opsætte, udgive og evaluere på dine første annoncer nogensinde.

Og gennem forløbets 12-ugers daglige feedback-muligheder, kan du selvfølgelig få al den støtte du har brug for til design og ordlyd.

Annonceringspakke Andreas Frederiksen pakke

Bonus #4: Selvstændig med sikkerhedsnet: Sådan bygger du et profitabelt kundegrundlag inden du tager springet som selvstændig

Kan du mærke iværksætteriet boble i maven?

Men skal du lige have et sikkerhedsnet under økonomien inden du hopper ud i det? 

Denne bonus-workshop viser dig, hvordan du kan opbygge et profitabelt kundegrundlag inden du tager springet som selvstændig. Og hvordan du endda kan begynde at tjene penge på dine produkter på deltid 

+ disse musthaves:

Den magiske lommeregner

Produkt salgs-tjekket

10 ekstra salgs-strategier

Den magiske lommeregner
Workshop - produkt salgs-tjekket med Trine Ravnkilde
Salgsstrategier med Trine Ravnkilde

Undgå pinefulde salgs-mavepustere grundet urealistiske forventninger. 

Regn ud præcis hvad du kan forvente at sælge for, med den størrelse dit publikum har lige nu. Eller regn ud hvor mange nye du skal finde, før du når dit salgsmål. 

Vi gider ikke flere øv-lanceringer.

Tjek om dit produkt består salgstjekket, inden du bruger en masse tid og krudt på at skabe en ge-ni-al kampagne. 

Undgå de klassiske købe-blokeringer i dine kunder, ved at tjekke dit produkt igennem inden du sælger det. 

Det bliver meget sjovere for dig at lave en kampagne, når dit produkt er købelækkert. 

Kan man kombinere ‘nye kunder hver dag’-salgssystemet med andre salgsstrategier, spørger du måske? Svaret er JA! De kan kombineres på urimeligt mange måder. 

Du får selvfølgelig opskriften på de mest profitable og storsælgende kombinationer (inklusiv vaskeægte tal og eksempler fra den virkelige verden).

Var det lige hvad du manglede?

 

Split din betaling op, og start forløbet allerede i dag, for kun
1.250 kr. + moms

Tilmelding lukker om:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Vores kursister siger:

"Jeg elsker at jeg har kunne spørge om stort og småt, og at der er 3 mdr. til at gøre det i. Jeg arbejder ikke fuldtid på min virksomhed endnu, så jeg har haft brug for, at der er god tid."
"Det er bare en kæmpe lettelse, at se $$ rulle ind på kontoen!"
"Det har betydet alt for mig, at jeg hver dag har mulighed for at få feedback på alt det, jeg sidder alene med, og som I kan hjælpe mig videre med. De lydfiler jeg har fået retur, har betydet, at jeg har kunne finpudse mit materiale, og at jeres øjne og ører får mig endnu tættere på målet; mine produkter, opsætning, tekster og annoncer. Uundværligt 🔥"
"Jeg er begyndt at sælge. Det gjorde jeg ikke inden kurset."

"Men Trine, Trine, Trine! Jeg er i tvivl om det her er det rigtige kursus for mig lige nu"

Hvis du er i tvivl, så har jeg 2 gode beslutningstager-tricks til dig her: 

 1. Hvis du er i tvivl fordi du ikke har råd, og investeringen ville give dig søvnløse nætter, så lad for alt i verden være med at købe kurset! Det er en ordre.

 2. Er du i tvivl fordi du ikke helt ved, om det matcher din målgruppe, så prøv at forestille dig, at din største konkurrent køber forløbet og bruger metoderne. Gør det lidt naller? Så køøøb.

 3. Er du i tvivl fordi du gerne lige vil snakke med mig om noget specifikt inden du tilmelder dig? Jamen det gør vi da bare! Send dit nummer til mig i en mail på: Trine@goforitconsulting.com – så ringer jeg dig op.