Oh, hello!

ONLINEKURSUS-AKADEMIET

Det mest dybdegående og resultatskabende forløb, der lærer dig at skabe, opsætte, markedsføre og sælge onlinekurser.

12 ugers støttende forløb der trin-for-trin lærer dig hvordan du forvandler din viden til profitable onlinekurser, du kan sælge igen og igen. Om du starter fra scratch eller har været i gang længe, lærer du hvordan du opbygger et købeklart publikum, der glæder sig til at få fingrene i dine onlinekurser.

 

Holdstart d. 10/9 så skynd dig at snuppe din plads 👇

Tilmelding er lukket 🔒

+1000 kursister tilmeldt 

Er du klar til at skabe et produkt, du kan sælge hvorfra du vil, hvor ofte du vil og hvordan du vil?

Et produkt, der stiger i værdi hver gang du har solgt det, og som ikke bare er væk når kunden er færdig?

En ekstra (stabil) indtægt?

Så skal du lave et onlinekursus, min ven. 

Langt de fleste af os føler ikke, at tiden slår til. At vi har mere om ørerne, end nogensinde før. 

Det kan betyde 2 ting for din forretning: 

  1. At det kan være svært for dine kunder at prioritere tiden på dine ydelser eller behandlinger, hvis der er en masse praktiske omstændigheder, der skal gå op i højere enhed.

  2. At du selv har lyst  til at skabe nogle produkter, som du kan sælge når du vil, hvor du vil og hvordan du vil, så dit eget arbejdsliv giver bedre plads til dig.  

Onlinekurser er produkter, du kan skabe én gang, og sælge igen og igen. 

Og det er produkter, der kan hjælpe dine kunder når det passer dem – ikke kun når det passer dig. 

At skabe onlinekurser handler ikke om at blive millionær inden mandag, eller at tjene det dobbelte, mens du kun arbejder en time og ugen. 

Det er at træde ind i en milliardindustri, et håndværk, en ekstra indtægtsstrøm, en bæredygtig måde at drive forretning på, en fremtidssikring af din faglighed, et risikofrit varelager og en kundegruppe, der vokser dag for dag. 

Dette er ikke endnu et kursus. Det er en overbygning der samler alt det, du allerede kan, og fundamentet for det frie arbejdsliv du leder efter. 

Let's GO!

12-ugers forløbet er lige hvad du har brug for, hvis du:

Er spirende iværksætter, og drømmer om at bygge en frihedsbaseret digital forretning, der kan hjælpe din målgruppe uden at du selv brænder ud. Om du er hundetræner, redaktør, psykolog, marketing-nørd eller noget helt femte er underordnet, så længe du ved noget, som din målgruppe ikke gør. 

Er erfaren selvstændig, som begynder at kunne mærke en snigende udbrændthed over dit klient-arbejde, og leder efter en måde at skabe skalerbar omsætning på, uden at skulle ofre hverken din tid eller mentale overskud.

Kæmper med at adskille dig fra dine konkurrenter i et propfyldt marked, og har brug for en ny måde at positionere din faglighed på, så du kan tiltrække nye kunder.

Har følelsen af, at der skal ske noget andet med din forretning NU , hvis den også skal have det godt om 2 år.

Har prøvet at få gang i dit onlinesalg, men enten er skuffet over resultaterne, eller er blevet oplært i nogle metoder, der ikke føles godt i maven (og måske endda er decideret ubrugelige)

Onlinekursus-akademiet gi’r dig hele pakken

1

Omfattende videobibliotek

2

Inspirerende kursist-community

3

Skræddersyet feedback på dit arbejde

Tryk play på den første video i dit spritnye videobibliotek, og bliv guidet gennem samtlige aspekter af at skabe, markedsføre, sælge og automatisere dit onlinekursus.

Hver eneste video er kort, konkret og klar til at implementere så snart du har set den (og selvfølgelig optaget i august 2024 så du ved alt er 100% aktuelt og up-to-date).

 

Du bliver en del af vores inspirerende netværk af kursister, som er på præcis samme rejse som dig. Få den feedback, hep og sparring du har fortjent.

Fællesskabet er det vildeste supportsystem, og det er bestemt ikke sjældent, at vores kursister finder kollegaer, venner og sparringspartnere der rækker laaangt ud over forløbets 12 uger.

I slutningen af hvert modul kan du sende dit arbejde ind til os, og modtage direkte, skræddersyet og fortrolig feedback.

Det er præcis hvad du har brug for, for at bevare momentum, holde dig på sporet og ramme rigtigt i første forsøg.

De 12 ugers forløb starter d. 10. september og slutter d. 3. december.

Derefter har du evig adgang til al undervisning, som du kan se og gense så ofte du vil.

Som Jane har gjort

Fra 0 til 11.522 fans - se hvad Jane har gjort 👉

“Nogle gange kommer der 300 nye mennesker til på en uge – helt uden jeg har gjort noget. Fordi mine medlemmer anbefaler gruppen til andre i deres netværk, eller helt selv nævner mig i andre grupper. “

Efter forløbets 6 nemme-at-følge-moduler, 
vil du have:

Skabt og bygget en købeklar e-mailliste: Du vil have dit helt eget publikum af engagerede og interesserede læsere, som rent faktisk glæder sig til at høre fra dig. Og som ikke afhænger af uforudsigelige algoritmer.

Skabt et værdifuldt onlinekursus: Med trin-for-trin vejledning hele vejen, vil du forvandle den viden du allerede har, om til et overbevisende og salgbart onlinekursus, som kan skabe reelle resultater for dine kunder.

Lanceret dit kursus med stolthed: Du har brugt den gennemprøvede metode til at lancere dit kursus, og oplevet salg fra første dag.

Vundet kampen over klient-udbrændtheden og genvundet din tid: Ved at skabe et skalerbart produkt der ikke kræver at du bytter din tid for penge, vil du opleve en helt anden frihed i din forretning. 

Værsgo’ 👇 en ‘no surprises’-oversigt over alt, du finder i kurset

Hvert eneste modul i kurset, er designet til at guide dig gennem opbygningen af dit onlinekursus fra start til slut.

Uanset om du starter fra bunden eller forfiner en eksisterende idé, vil du finde alt, du har brug for, for at kunne skabe, lancere og skalere dit kursus med selvtillid, ro i maven, og salgsmetoder, du kan være stolt af.

Modul #1

Let's go!

Dette modul ligger allerede klar til dig 🎉

I dette modul får du helikopter-overblikket over din nye digitale vidensforretning, så du ikke bliver overvældet undervejs. 

Du får også en guide til hvordan du kan bruge din energi bedst muligt gennem forløbets 12 uger, så du står med et færdigt produkt i hånden til afslutningsfesten. 

Du finder selvfølgelig også både en invitation til vores lukkede kursistgruppe og adgang til vores buddy-system, så du kan blive en del af en sparringsgruppe mens du laver dit kursus. 

Modul #2

Skab rammerne for dit onlinekursus

Dette modul ligger allerede klar til dig 🎉

I dette modul skaber du de afgørende rammer omkring dit onlinekursus, så du ikke spilder ét minut på at producere noget, der ikke er salg i. Hele dit kursus tager form i dette modul, og giver dig en nem-at-følge-plan, der får dig i mål med din onlineforretning.

Du lærer

  • At finde en salgbar titel til dit onlinekursus 

  • At sætte den helt rigtige pris på dit onlinekursus, så du hverken giver hele butikken væk for billigt, eller skræmmer kunderne direkte i favnen på dine konkurrenter 

  • At vælge det helt rigtige format til dit kursus – bare rolig, du får en grundig opskrift på de 3 bedst sælgende onlinekursusformater lige nu, så du ikke skal gætte dig frem 

  • Hvordan du tester om der er salg i dit onlinekursus, inden du bruger et minut på at optage det 

Modul #3

Kortlæg dit kursus-indhold

Dette modul frigives d. 24. september

I dette modul lærer du at kortlægge dit kursusindhold, så dit kursus hverken bliver for småt eller for stort. Når du har lært vores metode ‘kursuskortet’ at kende, vil du aldrig nogensinde igen være i tvivl om hvad dit kursus skal indeholde, hvordan det skal præsenteres og hvor du skal lægge snittet. 

Det er dette redskab, der gør forskellen på de kurser, der motiverer kursisterne hele vejen, og de kurser, der føles som meeeeeget laaaaaaange foredrag, man ikke kan slippe væk fra.

Du lærer

  • At strukturere din viden i knivskarpe moduler og lektioner 

  • Hvordan du opbygger hver eneste lektion, så den er uimodståelig for din kunde (og ikke bare lektier, de lige kan “se i morgen eller i næste uge) 

  • De to bedste måder at optage sit kursus på, og hvordan du vælger det helt rigtige for dig

Modul #4

Sådan gør du dit onlinekursus til et musthave-produkt for dine kunder

Dette modul frigives d. 8. oktober

Når du har tryllet din viden om til et stjernegodt kursus, skal du gøre kurset til et uimodståeligt produkt for dine kunder. Én ting er nemlig at lave god, faglig undervisning. En helt anden ting er at skabe salgbare onlinekurser. 

I dette modul lærer du at lave den måske vigtigste ressource for din målgruppe: din salgsside. 

Du lærer

  • Hvordan du skaber bestseller-produkter uden at gå på kompromis med din faglighed

  • Hvordan du sætter realistiske salgsmål så du hverken mister modet hvis du sælger mindre end du troede, eller stopper dit salg for tidligt fordi dit mål var for ambitiøst

  • Hvordan du laver en storsælgende salgsside. Du får trin-for-trin-guiden, der fjerner al tvivl om, hvad du skal skrive og hvor du skal skrive det.

Modul #5

Sådan lancerer du dit onlinekursus (også selvom du har 0 følgere lige nu)

Dette modul frigives d. 22. oktober

I dette modul lærer du at lancere dit onlinekursus på den absolut mest effektive metode der findes: gennem et minikursus. 

Metoden er perfekt, uanset om du har 0 følgere lige nu, eller mange tusinde. Du lærer at bygge et købeklart publikum OG lancere dit onlinekursus i én og samme bevægelse.

Du lærer

  • At skabe et minikursus der får dine potentielle kunder til at samle sig om dig – og forelske dig i dine produkter

  • At opbygge et publikum på rekordtid 

  • At sælge dit kursus på en generøs og naturlig måde

BONUS-MODUL

Sådan automatiserer og skalerer du salget af dit onlinekursus

Dette modul frigives d. 19. november 

Når du har lanceret dit onlinekursus et par gange, er du klar til at sætte dit salg på autopilot. I dette modul finder du mine 5 absolut favorit metoder til automatisk mersalg, så du kan sammensætte din helt egen salgsmaskine med dine favoritter. 

Du lærer

  • Hvordan du bruger betalt annoncering til at øge dit onlinekursussalg (og hvordan du bruger mikroprodukter til at minimere dine annoncerudgifter)

  • Hvordan du automatiserer salget af dit mest populære produkt

  • Hvordan du bruger dine spritnye videoer, pdf’er og goodies til at skabe mersalg

Og selvfølgelig får du også adgang til

TEKNIK-kassen

Her finder du trin-for-trin vejledninger til alle de systemer, vi anbefaler til din onlineforretning.

Frigives d. 10. september

Du får udførlige guides til at:

Optage og redigere dit kursus 

Opsætte din undervisningsplatform for Simplero

Skabe din e-mailliste på Convertkit

Lave flotte, engagerende og professionelle workbooks, freebies og ebøger i canva

Onlinekursus Akademiet giver dig en tryktestet, no-bullshit, nem-at-følge plan fra idé til indtægt, så du kan øge omsætningen i din forretning, uden at øge presset på din kalender

selvfølgelig uden at bruge lyssky metoder og salgsteknikker, du får mavepine af

.. og du får ikke lov til at "sidde fast" alene på det her forløb

Spørgetime med Trine

Hver anden tirsdag gennem hele forløbet 

2 gange hver eneste måned er det LIVE spørgetime med yours truly. Her kan du stille alle de spørgsmål der driller, og som du har brug for hjælp til eller sparring på. 

Om du er i tvivl om hvad dit kursus skal hedde, hvad det skal koste, hvor mange du kan få solgt, hvor du bedst kan markedsføre det, hvad du skal skrive til den konkurrent, der kopierer dig, eller noget helt sjette, så er spørgetimerne dit nye happy place. 

Spørgetimerne har svar-garanti (uanset hvor mange spørgsmål du sender ind) så du aldrig kommer til at sidde fast med dit kursus. 

og selvfølgelig ...

Spørgetime med Andreas

Hver anden mandag gennem hele forløbet 

Andreas er manden bag alle vores annoncer, alle de opslag på vores sociale medier der hiver likes hjem, og alle de systemer vi har bygget vores forretning på. 

Han er både teknik-mekanikeren der kan få en sløv onlinemotor til at brøle som en løve, og detektiven, der kan anbefale en god system-sammensætning der passer selv de smalleste budgetter. 

Spørg f. eks Andreas om: 

  • Hvilke vinkler og grafikker der virker bedst når du skal annoncere lige nu
  • Hvilket system du skal vælge til din e-mailliste, din hjemmeside eller din webshop 
  • Hvordan du launcher din podcast, og automatisk tryller hver episode om til YouTube-videoer 

La' os sætte fut under din ekstra indtjening med de her hårdtslående bonusser

Sig det! Sig det! Sig det! Sig det!

Når du tilmelder dig Onlinekursus Akademiet i dag, får du

Evig adgang til hele undervisningsbiblioteket

Udover forløbets 12 ugers support, har du selvfølgelig adgang til al undervisning så længe du har lyst. Tag kurset frem hver gang du har lyst til at lave et nyt produkt, eller når du vil bruge dine produkter til at skabe endnu flere indtægsstrømme i din forretning. 

Adgang til 12 ugers støtte, support og community

Når du tilmelder dig forløbet får du adgang til vores lukkede kursist-gruppe på Facebook, som varer fra 10. september til 3. december. I gruppen kan du finde arbejdsgrupper, spørgetimer og uvurderlig støtte fra dine medkursister.

"Start-fra-scratch"-pakken

Starter du med lige præcis 0 følgere, 0 læsere og 0 kunder? Måske endda uden en niche, en målgruppe og et cvr. nr? No problem! I denne bonusundervisning bliver du guidet gennem udarbejdelsen af din niche, din målgruppe og opbygingen af din unikke fagprofil. Den er et musthave for dig, der vil flyvende fra start.

"Sælg på automatpilot"-pakken

Er du klar på at automatisere salget af dine onlinekurser? Eller ved du at det er lige præcis det mål du har, når du har brugt forløbet her til at skabe dit onlinekursus? Great news! I denne bonus får du opskriften på hvordan du tryller dine kurser om til automatsalg.  

Lyder rimelig godt, ikk'?

Tilmelding er lukket 🔒

Vi er så stolte af vores kursister

“Efter at have surfet rundt i forskellige udbydere af hvordan man laver online kurser, er jeg forpustet og lykkelig stoppet op og fundet retning og indhold, der præcis rammer mit behov og lige til at gå til. 
 

Der er helt dugfriskt udvalgte metoder og former, som hitter markedet lige nu. Der er hjælp til at finde både målgruppe og ideer, hvis man er enten ny eller som mig bare almindelig ambivalent.

Du finder nemme skabeloner til canva, og bliver holdt i hånden med teknikken hele vejen. 

Jeg kan kun anbefale dette kursus til alle der enten er i opstart på online markedet med videnssalg eller som har brug for en metode til mersalg i eksisterende bizz – for ja, det kan du nemlig også.”

Fra 1:1-klienter til at uddanne fagpersoner 🤯

“Min niche er ret smal, så jeg var nervøs for, om jeg kunne få fyldt holdet på min første uddannelse nogensinde. Min indtægt har altid været båret mest af mine konsultationer, så bare tanken om at skabe et stort forløb til andre fagpersoner, gav altså et sus i maven. 

På mange måder har forløbet udviklet mig på ikke-målbare måder. Mindsetmæssigt har det virkelig rykket noget, fordi nu har jeg prøvet det – og det gik! Og nu tør jeg godt at gøre det igen næste gang. Jeg har jo en million ideer i skuffen, og nu ved jeg bare skal starte et sted, og så løser det sig hen ad vejen.”

Jeg vil anbefale alle at tage Trines forløb. En ting er, at man gerne vil i gang med at lave onlineprodukter, men det er jo også hjælp til marketing, strategi, teknik, hjemmeside, salg og alt muligt andet. Så det er jo godt både hvis man sidder lidt fast i sin forretning, hvis man gerne vil skalere, eller hvis man gerne vil udvide med nogle nye produkter. Det her er forløbet der binder det hele sammen, som kan få mig videre, og det har været SÅ fedt. Det har ændret rigtig meget for mig, allerede. Det er jeres skyld at jeg har turdet.”

Om 12 uger har du skabt, lanceret og solgt det onlinekursus, du har lovet dig selv at skabe hundrede gange

Sådan gør vi:

Når du tilmelder dig forløbet får du øjeblikkeligt adgang til kursets første to moduler. De andre moduler bliver frigivet løbende, for at sikre, at du ikke ender med popcornhjerne og overvældelse. 

Den 10. september træder du ind i vores lukkede kursistgruppe, som bliver dit nye yndlingssted på internettet de næste 12 uger. 

Følg modulerne i dit eget tempo: sammen med undervisningen finder du små arbejdshæfter, der nemt og sikkert guider dig igennem udarbejdelsen af dit onlinekursus. I slutningen af hvert modul kan du sende dit arbejde ind og få skræddersyet feedback direkte af os.

Bliv en del af en arbejdsgruppe eller kør solo – det er helt op til dig. Uanset hvad du er til, er kursistgruppen der for dig når du har brug for hep, sparring eller råd.

Jeg ved, hvad du tænker ...

HVAD KOSTER DET?

Hvis du har holdt øje med det her marked i noget tid, så er du garanteret blevet bombarderet med reklamer der lover dig, at du kan tjene 5-6-7-8 cifre inden mandag.

Problemet er ofte, at der bruges pushy salgsmetoder, der i bedste fald føles  klamt for både dig og dine kunder, og i værste fald kan være ulovlige. 

Det svarer lidt til at lære folk at kunne spare halvdelen af deres udgifter, ved at råde dem til at lade være med at betale skat. 

Onlinekurser kan være en forrygende forretning. Det har vores kursister vist os igen og igen og igen. 

Men hey – vi ved godt, at en investering som den her, skal tjenes hjem igen hurtigst muligt.  Derfor er hele kruset designet til, at du kan skabe, lancere og sælge dit kursus inden forløbet er færdigt. 

Det, du lærer på forløbet her, er håndværket der ligger bag at skabe vidensprodukter, der kan sælges, og at opbygge en følgerskare af købeklare kunder.

Det tager tid at bygge op. Derfor får du 12 ugers dedikeret support, støtte og feedback direkte fra os. 

Skal du have denne hjælp af os alene, koster det 55.000 kroner + moms. 

Men fordi du tager kurset i eget tempo, sammen med dit hold af medkursister, kan vi skrue prisen laaaaaaangt ned … 

Let's talk money!

Når du om lidt siger JA til at få gang i onlinekursus-salget i din forretning, får du evig adgang til undervisning, 12-ugers dedikeret support, og selvfølgelig hele bonuspakken

Vælg den betalingsløsning, der passer bedst til dig i dag 👇

(og nej! Det koster ikke ekstra at betale i afdrag)

MEST FOR PENGENE 🎉

Betal på én gang, og få 
ekstra 1:1-teknikhjælp

7.500,-

+ moms

MEST FLEKSIBLE LØSNING

Del din betaling op i 12 bidder med 30 dage mellem hver

625,-

+ moms pr. måned

Tilmelding er lukket 🔒

Har du spørgsmål?

Så har jeg svar!

Hvis du har en drøm om at sælge onlinekurser eller online forløb, så er det bestemt ikke for tidligt. Heller ikke selvom du ikke har fået dit cvr.nr endnu. I kurset finder du øvelser, der vil hjælpe dig med at fastslå din målgruppe, din niche og dit unikke budskab.

De her teknikker kan du bruge til at opbygge et digitalt varelager OG en loyal kundebase inden du springer ud som selvstændig. 

 

Den bekymring står du ikke alene med. Det er faktisk langt de fleste der har en usikkerhed på det område. Derfor er vi også stolte af at have Danmarks mest tålmodige IT-haj med på holdet. Andreas er live 2 gange om måneden, hvor du kan spørge om lige de teknik-knuder du skal ha’ løst i forhold til at få dit kursus ud at flyve. Og når han siger, at ingen spørhsmål er dumme – så mener han det 100%.